Pienin askelin eteen-….ja taaksepäin

Image

 

Tämä jotenkin kuvastaa meidän elementtisuunnittelua…ehkä sitten viidennellä kerralla. Jos muuten oli kuvat jo melkein kohdallaan niin miten voi elementtien korkeudesta yhtäkkiä hävitä noin 30cm kautta linjan???

Toisaalta edistystäkin on tapahtunut. Naamatusten pidetty palaveri myyjän, rakennesuunnittelijan ja rakentajan kanssa sai edistystä aikaan ja puuttuvia kuvia alkoi napsahdella maillin Laurin ja Ollin (rakennesuunnittelu Suomessa) toimesta parissa päivässä, kun saatiin selväksi kenen ne kuuluu tehdä. Takaparvekkeelta ajateltiin vielä tehdä portaat alas pihalle ja niiden paikka pitää käydä huomenna mittaamassa kohdalleen. Takapihalla on yksi suuri kivi, joka määrittelee portaiden paikan ja leveyden. Saksastakin tulivat uusimmat versiot elementtikuvista, mutta kuten yllä tuli jo mainittua jos jotain onnistutaan saamaan kohdalleen niin toisesta kohdasta pystytään kyllä ryssimään. 

Advertisements

5 thoughts on “Pienin askelin eteen-….ja taaksepäin

  1. Uusi lukija ilmoittautuu! Mielenkiinnolla seuraan projektianne, meille tulee myös betonielementtitalo. Nyt syksyllä kaatuu vielä puut tontilta, itse rakentaminen alkaa sitten keväällä 2014.

    • Terve Juuso! Nyt näyttäisi vihdoin olevan kuvat kunnossa ja ehkä päästään toimitukseenkin joku päivä 🙂 Kirjoitellaan kun on ilmoituksia, vähän on ollut hiljaista tämä eteneminen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s