20 000 täynnä!

Blogiamme on luettu jo 20000 kertaa! Iso kiitos kaikille, jotka ovat tätä hetkittäin varsin tuskaisaakin taaperrusta seuranneet. 

Vaan onhan sitä taas jotain positiivistakin tapahtunut. Tehtaalta saatiin toimituspäivä elementeille – ainakin alakerran osalle. Näillä näkymin maaliskuun toisella viikolla voitaisiin jo nähdä rekkaliikennettä ja nostureita meidänkin tontilla. Sähkärikin kävi asentamassa tonttikeskuksen ja sen myötä kun sähköliittymää tilailin, huomasin Fortumin esitteessä kohdan “talon maadoitus”. No, se maadoituskuparihan oli luonnollisesti jäänyt kaikessa alkukiireessä pois ja nyt sitten sen levittämisen sai tehdä vähän isomman työn kanssa. Tai ei se nyt pois ollut jäänyt vaan en minä ollut ikinä moisesta kuullutkaan ennen kuin tuota Fortumin esitettä lueskelin. Sen sijaan, että sen anturoiden teon yhteydessä olisi sujauttanut nätisti viidessä minuutissa muottiin niin nyt sitten harjateräksen pätkällä näverrettiin nälkäisen majavan tarmolla kolmesta kohtaa anturan alitse kolot ja kaivettiin pieni oja talon ympäri. Onneksi ei ollut edellistalvien lailla lunta vaan melkein sulaan maahan pääsi purkamaan tarmoaan.

Image

Sähkärin mukaan ei tästä mitään todellista hyötyä tule koskaan olemaan, kun talo on kalliolla ja kaikki vesi valuu samantien pois. Mutta kun sellainen pitää olla, niin sellainen sitten laitetaan. Rakentaja kiittää.

Ehkä huomenna sitten laittamaan putket kuidulle ja sähköjohdolle tonttikeskukselta sisään. Niidenkin asentaminen olisi voinut olla järkevä tehdä hieman aiemmin…vaan kukapa sitä osasi ounastella, että homma pysähtyy anturoiden valun jälkeen 20 viikoksi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s