RintaWilla suosittelee: iltaopiskelua

Image

Elementtitoimitusta yhä odotellessa illat kannattaa käyttää hyväksi kartuttamalla edes jonkinlaista perustietoa siitä, mitä on edessä, miten asiat pitäisi tehdä ja miltä sen suurinpiirtein pitäisi näyttää. Sain kaverilta hyvän vinkin, että hän oli ensimmäistä taloaan rakentaessa ottanut ja lukenut ammattikoulun talonrakentajalinjan oppikirjat jotta tietäisi mitä on tekemässä. Tuumasta toimeen ja Sellon kirjastoon ja sieltähän löytyi ihan kattava valikoima yöpöydän täytettä. Olisi itse asiassa ollut ihan ok käydä hommaamassa nämä jo projektia aloittaessa. Monessa kohtaa olisi säästynyt aikaa, kun ei olisi tarvinnut soitella ympäri kyliä ohjeiden perässä. LVI-puolen opus vielä puuttuu, mutta eiköhän sekin löydy ennen kuin iv-putkia päästään virittelemään.

Advertisements

3 thoughts on “RintaWilla suosittelee: iltaopiskelua

 1. Tervehdys, bongasin sattumalta, että teillä on Pekka Saukonoja ilmeisestikin vastaavana työnjohtajana. Mielelläni kuulisin kokemuksia hänestä, mikäli niitä on jo ehtinyt kertyä.

  • Moi,
   Pekka on mies paikallaan. Suosittelen vilpittömästi. Hetkittäin vaikea saada kiinni, mutta tekstarilla asia ja pyyntö soittaa ja niin aina on homma hoitunut ja soitettu takaisin. Rakennusvalvonnassakin tunnetaan kivitalo-osaajana.
   -Sami

   • Mahtavaa! Laitoinkin juuri hänelle tarjouspyynnön ja katsotaan, josko Pekka tulisi katsomaan meidänkin talon rakentajien päälle 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s