Ei sada enää…

…sisään nimittäin. Etelä-Suomen Peltipojat nakertelivat kahdessa päivässä meille kunnon konesaumakaton. Hatunnosto heille, sillä elementtien alkuperäisen toimitusaikataulun mukaan urakka sovittiin jo viime vuoden marras-joulukuulle. Loistavaa joustavuutta! Samalla pojat laittoivat myös kaikki vilpet katolle “kun me nyt siellä jokatapauksessa ollaan eikä siihen mene kuin pari minuuttia”. Reunalistat, palotikkaat ja rännit vielä puuttuvat ja viimeistely jääkin rännien ja listojen osalta odottamaan muurauksen valmistumista.

IMG_1949.JPG

Advertisements

2 thoughts on “Ei sada enää…

  1. No menikö noissa Vilpe-hommissa “vain pari minuuttia”? Meillä kävi Protan tekemässä 3 läpivientiä, ja laskutettavia tunteja tuli 6+6, tosin siinä ajassa on varmaan tavaran haut mukana.

    • Läpivientien ja kartioiden tekemiseen meni varmaan jonkin verran aikaa, mutta tarkoitin tuossa pelkkien vilpen asennusta joka tavallaan tuli kylkiäisenä. Ilmeisesti siinä ei kauaa nokka tuhise, jos tietää mitä on tekemässä. Kamat oli haettuna valmiiksi SK-tuotteelta eli ei tarvinnut muuta kuin nostaa katolle ja ruuvata kiinni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s